Saknar dig ♥


Stallet , senaste tiden + Massa bilder!

Typ inte sagt ett ljud om vad jag gjort i stallet senaste tiden , så kan lika gärna berätta lite.
Var inte i stallet varken torsdag , fredag eller lördag så snacka om att det var glädje på söndagen när man väl kom dit! Haha madde vart lika glad hon också , men det var för att Fabbe hade flytats till Mixer och vesslans hage ;)



Red ut långsvängen och oj vilken supertaggad ponny man hade! en blandning mellan irriterande flugor och över energi är inget att rekomendera annars tyckte jag det var underbart. vädret var perfa och att galoppera längs vattnet är helt okej... Men fick dock en fluga i ögat och det gjorde AS ont , haha :(


Måndag , vart det inget stall , trodde jag skulle på träning men så hade jag ingen skjuss , lagom irriterande.


Tisdags: Red på banan , och hade egentligen inga krav alls , eftersom jag inte ridit på banan på jättelänge. MEN det gick faktist förvånansvärt bra! Traven var han superfin i mestadels och likaså skritten! Galoppen var inget fel med men formen är ju inget att prata om.. Men jag är nöjd! Red mycket volter , samt lite serpentiner.

Innan vi åkte med bussen hem var vi med våra finhästar och mös i hagen, kvalitétstid♥
bilder:










 ← DÖR VAD FULA , HAHA
 



I onsdags vart det lite intervaller för hästisarna, kort men intensiv uteritt! :) Gick jätte bra , red barbacka. Var bara såååhääär nära att ramla av, så Madde fick sig ett gott skratt iallafall! ... Men för mysit är det att galoppera på ängen i högt gräs, lycka♥

Torsdag.

Okej, nu börjar den dåliga uppdateringen bara bli värre och värre, ska försöka skärpa mig men tiden finns typ aldrig.. Dagen har vart ok, tränade lite på låten tillsammans med Alvin och Roffe och det gick väl bra till en början men mot slutet vart rösten trött , hostan och att man är hes får man väl hoppas att det går över! Annars har vi kollat på film på två lektioner + bara läst en , så rätt chill ändå.
Igår han jag aldrig blogga , men var i stallet först och efter det var det match mot nora hemma. Men spelade bara lite mindre än första halvlek. Sen fick jag nått motlägg eller nått(?) på typ leden så då var det bara halta ut. Haha tyckte nästan lite synd om mig själv när jag fick spring över typ exakt hela planen för att komma av plan. Samt lite pinsamt.. Har även haltat runt lite idag med men det är lite bättre iallafall! men någon träning vart det inte iallafall. Vann föresten med 7-0.
Nu ska jag försöka skriva ihop en liten lista men allt jag ska hinna idag. Imorse var det jätt mycket viktigt jag tänkte på som måste hinnas med , men nu minns jag inte ett skit, Ska försöka iallafall så vi hörs sen!

-I was thinking about you, I thinking about me ,I thinking about us , and what we ca be-

Hello! helt okej dag berättar om stallet imorgon tror jag .. Kan fösöka slänga upp lite bilder ifrån idag sen eller imorn , får se. Nu ska jag iallafall lägga mig och läsa lite twiligt innan jag säger godnatt.


bloggar snart-


Teknik suger


Måndag - Twilightberoende

Hej där ledsen att jag inte bloggat förens nu men har bara inte haft lust. Åkte hem efter skolan och skulle egentligen på träning. Men ingen kunde hämta , så fick skippa den .... Snacka om att jag kommit in i en twilight-period , levt på det idag läst cirkus 2 h + film , för bra alltså.

Och ja, jag skulle seriöst döda för en kille som Edward♥



-

åjåjåj ruttnar bort här känner jag, slöat hela dan. Mötte lilla syster i kubb i förmiddags och det var ju ehmn.. jämt.. Sen hade jag inget liv och körde mot mig själv. Men efter att inte träffat en endå liten pinne på typ 10 omgångar så vart det lite smått långtråkit.
Nu hoppas jag iallafall att Madde kommer hem snart så vi kan åka till stallet!

image description

Some new


It was only just a dream.


SOL

Morsdag idag! Så dagen började med att skippa min EFTERLÄNGTADE sovmorgon för att gå upp och gratta mamma. Gick och la mig igen sen men kunde inte sova så glodde tv en stund. Annars idag har jag bara slöat i solen , vilket faktiskt har gett resultat! magen har fått lite färg. Ska väl fortsätta slöa här hemma fram till Madde kommer he´m då vi åker till stallet och rider ut, äntligen♥

Stolt svensk!


Fan vad bra, grym är du Loreen!



Bra kväll med släkten här + Linnea och har haft trevligt med kubb , eurovision o.s.v. LOREEN♥
Linnea gick precis och det ät bara några gäster kvar , men funderar på att slagga. Hörs imorgon!

I be there for you , I'll care for you

SJUUUUUUUUUUKT sur. Fick inte åka till stallet idag , inte vart där på tre dagar!? saknar ihjäääl mig efter min finafina häst♥


Hej glömde jag säga föresten , så hej! Precis hemma från marieberg med lite kläder men framförallt med lite morsdag presenter. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det 75års kalas för morfar. Ska även försöka träffa Linnea också , hur det nu ska gå till men det löser sig!

kommer lite bilder senare om jag orkar!

Fredag!

Tjenare! Allt bra? vädret är iallafall riktigt bra!
Skolan var väl sådär , men rätt chill ändå. Badade efter jumpan , riktigt skönt faktiskt! Tog även spruta som gjorde AS ont! eller det tyckte jag iallafall. Sitter just nu och kollar på tv och senare är det match.

Får se hur uppdateringen blir resten av kvällen. ska till pappa efter matchen och sover där. Men vi hörs väl när vi hörs!



saknar min fina♥


Grattis världens bästa pappa♥



Right by my side

Hejsan! var ett tag sen men vädret har verkligen varit kanon! Igår var det match och vi vann med 6-0 mot frövi. Gick sådär för mig men på slutet lyckades jag faktiskt "nicka" in bollen. * världens fulaste mål nånsin* men mål som mål som tur är! Men hela matchen var inte frid och fröjd.. stackars angelica fick en boll på handen (tror jag?) och av det blev det en spricka , krya min lilla otursfågel♥

Idag var det först skola, intresting? Sen var det bara hem , byta om , äta och iväg på träning. Gick medelmåtta. Kom hem tog mitt första dopp för iår med madde , och sen drog vi till Linnea och spelade kubb, hehe.

höres.

Tisdag!

Hemma från skolan nu, rätt chill ändå och fint väder har det vart! Hände en kul sak innan bussen kom men det får jag inte säga :(

Nu ska jag lägga mig och steka ett tag tror jag och kanske jobba ihop lite pengar också , får se.

3 pic's från idag.


Mellis


Bra dagar.

HALLÅ!! Måste börja med att säga : vilket stekar väder det har vart idag! as skönt! Dagen har vart bra, Och även gårdagen. Kan dra det lite kort.

IGÅR: Vakna , WOW förvånade? Åt frukost och allt det där innan jag och Madde åkte till stallet. Var där kanske från 13.00-17.00 don't remember. Iallafall så red jag dressyr på banan. Mycket galopp och lite småövningar,Gick super! Svettig kille efteråt så svampades lite.

Iallafall när jag kom hem från stallet käka jag och sen kom Madde hit , chilla lite med "Klockan och världens sämsta humor innan Linnea kom. Drog ner till bryggan och myste lite, samt fota . Gick hem ochd kom Robin så kolla vi skräckis. älska paranomal activity♥ dom gick hem vid halv ett , så då följde jag och Madde Linnea , hämta sängen och sen som Madde här.










mer pic's kommer


nt 20 i 11 , åt frulle o.s.v Madde åkte hem. Jag plocka maskroser ( för att tjäna pengar ) samt lite annat innan madde kom igen , och vi gick till bussen. Eller rättare sagt jag cykla och hon sprang ;)
Kom dit gjorde iordning och sen vart det dressyr igen! Red ungefär likadant som igår man det gick bättre! Bästa häst♥

 Åkte hem med halv 5 bussen , spurta hem på cykeln, åt , bytte om och sen var det träning. Jätte varmt var det verkligen ! och gick inte särskillt bra.. men det var kul ändå.Kom hem åt , sen drog jag till Linnea♥ Vi spela kubb med Moa , Emma och Robin. KulKul :)

Nu vet jag inte vad jag ska göra, sova kanske men vem vill sova när det är ljust?! förutom Linnea då..

NÄ GODNATT


Brb jobba!


11.54

Godmorgon , Godmorgon! Söndag idag men INTE sista lediga dagen innan skolan, Har nämnligen  operation dagsverk imorn , vilket betyder att man jobbar och känar en hundring eller mer till behövande barn nånstans.

Idag blir det dressyr på lillkillen, ska verkligen försöka fokusera på galoppen om det går.. Hoppas att även Linnea har lust att följa med!


OUUPS..

hejsan , det var ett tag sen eh-he-eh-he.. Har haft fullt upp men har även inte orkat. Men nu är jag back on track igen! Ska försöka få till lite uppdatering igen. Sitter just nu hos pappa och väntar på tacos, dagen har spenderats i Hällefors! Fotbollsmatch och det gick helt okej! vinst med 13-0, haha DÖ förkyld men jag är ändå ganska nöjd över prestationen ändå..

Hör av mig!


onsdag - minihelg

Hello readers , onsdag idag och sista skoldagen idag för den här veckan. skönt med mini helg!
Har ingen blogglust för är på uselt humör. Men skolan var okej. Alla 7:or sprang/gick 1 mil på eftermiddan. Första tjej i mål och femma totalt , kändes bra!

Stallet rullar på, blivit lite slappt för Mixer nu några dagar men imorgon blir det hoppning!
Juste Vinna föla idag också , kameran ska med imorgon så ni får nog bilder då! :)

Sen glömde jag även att säga att vi vann matchen igår! 2-1 mot kumla vilket betyder att vi är i kvartsfinal, super!


-



MATCH!

och inte vilken som helst , utan DM . KOM IGEN NU HBK♥


10 månader med världens finaste kille♥






1 thing
2 do
3 words
4 you

I LOVE YOU♥


MÅNDAG ......igen......

tjabbatjenahallå! Måndag idag vilket betyder ny vecka. MEN denna vecka blir nog bra. Lediga torsdag och friday , supersköööönt! Har även mycket kul att se fram emot under veckan, great!

Dagen har vart bra, flumhumör vilket är , ja.. kul! Efter skolan var det träning och det gick väl sådär.. + att det var kallt och blåste, men det funka.

IKväll blir det tidig kväll för att tagga satan rent ut sagt för DM imorn , ska bli skit kul! Sen hinner jag även till mitt hjärta innan, kanoners.

Sorry för rörigt inlägg men orkar inte angagera mig just nu , ska äga alla på WF.


charmig..

Sen måste jag även säga att idag är det exakt en månad till sommarlov, hur skönt?


Träning


Mästarnas Mästare

Go kväll. Mixer va AS PIGG idag! okonsentrerad och lite så , men väldigt fin mot slutet. Han har även bytt hage.
Kom hem tog en promenix♥ och nu ska jag checka mästarnas mästare med mamma. Ha en fortsatt trevlig söndag!


Äta , sen stallet.

Solat , och övat lite lyrics är det ända jag har gjort idag... soffpotatis. Nu är iallafall maten klar. Och efter den blir det stallet , och senare en promenad.


@studsmattan


Mixer igår ♥ [ 12 / 4 - 12 ]

Igår kom jag till stallet runt halv tre. Då var det folk lite överallt eftersom det var något sånthär " prova på " med allt möjligt. Hämtade killen gjorde i ordning och allt såntdär. Sen red vi ut!
Red faktiskt riktigt långt! runt 7 / 8 kilometer om inte mer. Vart även ganska mycket galopp men han har så bra kondition så det var inga som helst problem. Han skötte sig iallafall as bra , på hemvägen mötte vi nån snubbe på cross. Och klart att man ska vara cool och gasa som satan då , tur att Mixer är mixer ;-) alltså så lugn.



Regn kom lite i början och lite i slutet annars klarade vi oss. En annan sak jag kom att tänka på är att jag verkligen kommer börja rida med dressyr sadeln, kärlek på den♥


Söndag.

Hejsan! ska börja med att säga att det vart sämre upp datering än väntat igår , menmen...
Idag är det inte heller något speciellt inplanerat, rida Mixer på banan , och Linnea kanske följer med :) Annars så ska jag väl fixa med lite bilder och så..

hörs sen!

Bästis in the house❤


Godmorgon!

Eller godförmiddag? skit samma , jag vaknade inte nu iallafall ;-)
Ledsen att jag aldrig bloggade igår men orkade varken mobilblogga eller starta datorn på hela dan..
Men iallafall så hände inget speciellt. Åkte till min kille efter skolan♥ och red lite löst i paddocken , gick väl okej , men inte mer. testade dressyrsadeln också vilket var as skönt!

Idag väntar en riktigt chill dag. Först chilla vid tv:n , rida ut och galoppera av bebis lite och sen sleepa med Linnea♥ Låter asbra! hörs senare.


Haha söta...


I miss you❤


Hemma...

Hej på er!
Hemma från skolan idag. Just nu mår jag bra men det gjorde jag inte i natt. Inte haft så ont i magen på länge, kändes som att jag skulle spy , men det gjorde jag som tur inte.
Matchen annars igår gick inte såvärst , missa 122334 guldlägen , sprang in i stolpen och vi förlora med 1-0 .. Men är väl bara att ta nya tag! Just nu ligger jag och slö tittar på svampbob , ska snart även ta något litet att äta.


Some good music!!







Alla är grymma så tveka inte att trycka!

Tisdag!

Hej , inget särskilt som har hänt , snarare att jag borde va sur men ändå är jag på asbra humör! Men det är väl bra :)

Rest-dag i skolan idag och jag och madde stanna kvar i onödan men skitsamma. Åkte till stallet och hoppade pollarna. Mixer går absolut inte klockrent , men framsteg gör han så det dånar om det , jättekul! Liten bana vart det och det gick helt okej på slutet. Avslutade även med en oxer på 70cm , högsta höjden VI har hoppat tillsammans. När han kommer rätt så är det inga problem.

Skärde mig på dom nya benskydden som vart toppen! så nu har jag småsår på hela händerna eftersom jag igår skärde mig två ggr på ett papper , och rev mig själv på fotbollsträningen, men det får man ta om man heter Frida Danielsson. Vet inte men nånting är det med mig , som igår på jouren.... men det tar vi sen!
Nu ska jag ut och inviga studdsmattan!



Du är bäst!

Juste bilder finns också som ni ska få nån gång.


Godmorgon!

Jag bloggar innan skolan , det händer inte ofta kan jag säga er! Idag är det rest dag i skolan så om man inte har någe man ligger efter i så får man sluta, asskönt! Hoppning på mixer väntar , hörs ikväll.


Sorry

Sorry för dålig bloggning , lovar bättre imorn!


Nu: träning


I'm yours❤


Great day väntar!

Söndag igen då. Brukar i vanliga fall inte vara så förtjust i söndagar men det här tror jag kan bli riktigt bra! :)
Ska nu snart åka till stallet med mamma som ska få knäppa lite finkort på mig och Mixer i vitsipporna♥ Sen hem och då lovade jag mamma att följa med på en promenad, Och sen tillbringas eftermiddan och/eller kvällen med linnea!

Sen måste det även pluggas och städas lite , men det får vi se om jag hinner med ;-)
Hörs under dagen hoppas jag.


Go middag.

Vart hos underbara farmor nu på förmiddan, älskar dig♥ NU ska jag käka och sen blir det till mitt hjärta. Skulle egentligen hoppat bana idag men blir nog bara nått enstaka i brist av tid. Hörs sen , ha en bra lördag!

funkar inte att ladda upp bild..


Now you just somebody that i use to know.

Halojj, fredag idag. Hur skönt?!
Dagen har vart ganska slapp. Gick på mässan istället för matte, läste på engelskan o.s.v o.s.v

Mixer fick en lugn uteritt , lite slappt nu 2 dagar irad vilket han har förtjänat men imorgon ska vi hoppa! :)

Kollar just nu på en film på 5:an, och sen såg jag att det gick svampbob resten av kvällen hehe, men vi får se.


Torsdag

Nämen hej! Han aldrig blogga igår men det var väl en bra dag! Skolan var väl helt okej, slapp sista lektionen så han med en tidigare buss. Red ut på min stjärna, inga ord för han , finns ingen finare häst , min pojke ❤ red till pölen och tillbaka , det var det vi hann med men det räckte. Träffade även Bruno på vägen och mixer skötte sig super!

Sen tog jag bussen till saknade Angelica. Vi käkade och hoppa resten av tiden studdsmatta , kul var det iallafall! Och hon har världens sötaste småsyskon!

Runt kvart över 6 åkte vi ner till samlingen för matchen mot skyllberg. Gick dåligt som vanligt för mig. Fattar inte varför jag inte vågar ta i?! Känner ju att jag har mycket mer att ge men det kommer inte fram.. Slutade iallafall 2-2 men vi hade övertaget så det var lite surt. Kom hem och typ slockna på en gång.


Idag har det också vart en ganska bra dag. Skolan = som vanligt. Sen träning vid 5 , riktigt kul var det idag faktiskt! Mådde lite illa på slutet men det var vatten brist, jättevärmt var det!

När jag kom hem bytte jag om sen vart det en skön promenad med Astrid , jätte trevligt!

Nu ska jag snart krypa i säng , annars kommer jag vara helt död imorgon!

Vilket långt inlägg det vart men då har ni något att läsa iallafall 😉


Resten av kvällen består av: Plugga, Duscha och Städa!






Skönt att maj kom med ett underbrat väder!

Mixer♥

♥Hejhej , det här med att blogga går ju sådär.. uppateringen suger rent ut sagt! Lovar inget men ska försöka att bättra mig.

Valborg var det som säkert alla fattat vid det här laget igår. Gjorde inget speciellt åt lite pizza på kvällen annars , nothing speciall.

Träningen idag för Anna vart inställd :( lite tråkigt , men tog tag i det själv med ett rehjält pass på banan. Nu börjar det faktiskt lossna för bebisen, så grymt fin börjar han bli. Hoppet kanske finns där iallafall?
Red cassandra en liten stund efteråt, gick helt okej men inte mer om man säger så ;-)

NU ska jag alldeles strax slå på kärleken checkar in , som många rekomenderar!



Mina fina♥




STALLET!

Nu blir det mot stallet för Anna B träning på världens finaste❤


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus